Kalkunomelett
Omelett er lettvint, sunt og ikke minst veldig raskt å tilberede.
Her er en variant med kalkun som gir deg høyverdige proteiner.
Ingredienser du behøver til en porsjon:
- 2 hele egg
- 3 eggehviter
- 2 skjeer med vann
- 50 gr strimlet kalkunkjøtt
- 1/2 løk
- 20 gr Hvitost (Norvegia Lettere 16%)
- 300 gr ferdig kokt broccoli
Fremgangsmåte
Har du rått kalkunkjøtt steker du dette først (du kan også bruke kaldskåret kalkunkjøtt). Kutt løken i fine biter og bland den sammen med egg, eggehviter, kalkun og vann i en bolle.
Benytt en teflonpanne og smør med en anelse olivenolje og varm den opp på middels til lav varme.
Hell så i blandingen og stek omeletten på svak varme. Deretter strør du over osten.
Omeletten stekes til den har gyllenbrun bunn og toppen har begynt å stivne litt til.
Smak til med salt og pepper, og server den med brokkolien som tilbehør.
Næringsinnhold
Kcal: |
509
|
Protein: |
60 gr |
Karbohydrat: |
9 gr |
Fett: |
24 gr |
Diskuter gjerne denne oppskriften i kommentarfeltet under: