TreningKosthold.no - Online Kostholds- og Treningsdagbok
Kalkunomelett
Omelett er lettvint, sunt og ikke minst veldig raskt å tilberede.
Her er en variant med kalkun som gir deg høyverdige proteiner.

Ingredienser du behøver til en porsjon:
  • 2 hele egg
  • 3 eggehviter
  • 2 skjeer med vann
  • 50 gr strimlet kalkunkjøtt
  • 1/2 løk
  • 20 gr Hvitost (Norvegia Lettere 16%)
  • 300 gr ferdig kokt broccoli
Fremgangsmåte
Har du rått kalkunkjøtt steker du dette først (du kan også bruke kaldskåret kalkunkjøtt). Kutt løken i fine biter og bland den sammen med egg, eggehviter, kalkun og vann i en bolle.

Benytt en teflonpanne og smør med en anelse olivenolje og varm den opp på middels til lav varme.

Hell så i blandingen og stek omeletten på svak varme. Deretter strør du over osten.

Omeletten stekes til den har gyllenbrun bunn og toppen har begynt å stivne litt til.

Smak til med salt og pepper, og server den med brokkolien som tilbehør.

Næringsinnhold
Kcal: 509
Protein: 60 gr
Karbohydrat: 9 gr
Fett: 24 gr


Diskuter gjerne denne oppskriften i kommentarfeltet under:

Kommentarer

Navn:  E-post: