TreningKosthold.no - Online Kostholds- og Treningsdagbok
Tunfisksalat med kesam
Her er en velsmakende tunfisksalat som passer både som mellommåltid og kveldsmat.

Ingredienser du behøver:
  • 1 boks tunfisk (i olje)
  • 2 dl Kesam mager
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 liten bunt vårløk
  • 1 ss dijonsennep
  • 1/2 ts grovmalt koriander
  • Salt og pepper etter behov

Fremgangsmåte
Mens du lar oljen renne av tunfisken begynner du på de øvrige ingrediensene. Benytt en hvitløkspresse til å mose hvitløken og hakk opp vårløken.

Når det meste av oljen er avrent tunfisken blander du sammen alle ingrediensene.

Smak til med salt og pepper. Kan spises som den er eller evt. benyttes som pålegg på brødskiva.

Næringsinnhold
Kcal: 358
Protein: 57 gr
Karbohydrat: 15 gr
Fett: 7 gr


Diskuter gjerne denne oppskriften i kommentarfeltet under:

Kommentarer

Navn: E-post: