TreningKosthold.no - Online Kostholds- og Treningsdagbok
Tunfisk & Chili
Har du problemer med i få i deg tunfisk rett fra boksen? Hva er det bedre med en spennende og lettvint vri på "tuna in a can"? Og det beste av alt: Det er nesten like raskt å tilberede som om du spiste direkte fra boksen (nesten).

Ingredienser du behøver:
  • 1 boks tunfisk (i vann)
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 båt hvitløk (evt. hvitløkskrydder)
  • 1 stk chili
  • Pepper & Salt
  • Olivenolje (til steking)

Fremgangsmåte
Kutt hvitløk og chili i små biter. Varm opp noe olivenolje i stekepannen og ha deretter i hvitløk og chili som du breser i et øyeblikk før du tilsetter tunfisken. Ha deretter i ca. halve boksen med hermetiske tomater (avhengig av hvor tykk/tynn konsistens du liker) og "mos" tomatene slik at det hele blir en fin blanding.

Smak til med salt og pepper. Server!!

Næringsinnhold
Kcal: 182
Protein: 33.9 gr
Karbohydrat: 6 gr
Fett: 2 gr


Diskuter gjerne denne oppskriften i kommentarfeltet under:

Kommentarer

Navn: E-post: