Tunfisk & Chili
Har du problemer med i få i deg tunfisk rett fra boksen? Hva er det bedre med en spennende og lettvint vri på "tuna in a can"? Og det beste av alt: Det er nesten like raskt å tilberede som om du spiste direkte fra boksen (nesten).
Ingredienser du behøver:
- 1 boks tunfisk (i vann)
- 1 boks hermetiske tomater
- 1 båt hvitløk (evt. hvitløkskrydder)
- 1 stk chili
- Pepper & Salt
- Olivenolje (til steking)
Fremgangsmåte
Kutt hvitløk og chili i små biter. Varm opp noe olivenolje i stekepannen og ha deretter i hvitløk og chili som du breser i et øyeblikk før du tilsetter tunfisken. Ha deretter i ca. halve boksen med hermetiske tomater (avhengig av hvor tykk/tynn konsistens du liker) og "mos" tomatene slik at det hele blir en fin blanding.
Smak til med salt og pepper. Server!!
Næringsinnhold
Kcal: |
182 |
Protein: |
33.9 gr |
Karbohydrat: |
6 gr |
Fett: |
2 gr |
Diskuter gjerne denne oppskriften i kommentarfeltet under: