Torsk med pesto
Her følger en oppskrift som i utgangspunktet er helt lik en annen oppskrift her på TreningKosthold.no (
Laks med pesto).
Det eneste vi gjør er å bytte ut laks med torsk. Og resultatet? Vel, smak selv!!
Ingrendienser for en porsjon
- Benfri torskefilet med eller uten skinn (125 gr)
- Pesto (hjemmelaget eller kjøpt ferdig)
- Pepper
Ja, det er faktisk det hele!!
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen på 150-180 grader. Legg fisken med skinnsiden ned på en stekebrett dekt med aluminiumsfolie. Strø over litt grovkvernet pepper og pensle deretter et tynt lag med pesto utover torskefileten.
Sett fisken i ovnen på midterste rad og la den stå i omtrent 15 minutter, til du såvidt kan se at kjøttet begynner å flakne seg.
Tilbehør
Er du på diett er dette et perfekt måltid som det er, eller med en lett salat. Ellers kan du kombinere med både pasta, poteter eller ris.
En enkel salat (som passer om du er på diett) kan du lage av:
- 2-3 cherrytomater som skjæres i halvdeler
- Isbergsalat
- Paprika
- Rødløk
Næringsinnhold
Energi: 145,4 Kcal
Protein: 23,1 gram
Karbohydrat: 0,7 gram
Fett: 5,6 gram
Diskuter gjerne denne oppskriften i kommentarfeltet under: